fbpx

Инверторни термопомпи

За студен климат

R32

Инверторна Термопомпа SPRSUN

Гъвкавост, с максимален капацитет на отопление от 6KW до 28KW и охлаждане между 5.5KW и 25.5KW. Термопомпите са многофункционални, не само осигуряват комфортно отопление и охлаждане, но и поддържат вашата домашна гореща вода. Диапазонът на околната температура на работа е впечатляващ: от -30℃ до +45℃ градуса.

icon-display
5-инчов цветен сензорен екран
icon-software-update
Възможност за софтуерен ъпдейт дистанционно и само с един клик
icon-energy-class
ERP A+++ енергиен клас
icon-r32
R32 Хладилен агент
icon-defrosting
Интелигентно размразяване
icon-max-temperature-65
Макс. температура на изходната вода достига 65°C

R290

Инверторна Термопомпа SPRSUN

Основно предимство е изключително нисъкият въглероден отпечатък както и високата изходяща температура (до 75°C), което дава възможност за директно свързване към съществуващи високо температурни системи.

icon-r290
Нисък въглероден отпечатък
icon-high-efficiency
Висока ефективност
icon-energy-consumption
Добро наблюдение върху потреблението на енергия
icon-outlet-water-temperature
Макс. температура на изходната вода достига 75°C

Нико Терм – вашето решение за ефективно и икономично отопление! Нашият приоритет е да ви предоставим най-добрите термопомпи, които не само ще осигурят комфорт и топлина във вашите домове и офиси, но и ще ви спестят сериозно пари на отоплението.

За да ви покажем колко икономични могат да бъдат термопомпите, представяме ви нашата сравнителна таблица с цени на различните енергийни източници към 01.09.2023 г.

Нашите термопомпи, са на път да се превърнат във вашето икономически и екологично осъзнато решение. Само 5 стотинки за kWh с термопомпата ни са многократно по-малко от разходите на газа, пелетите, въглищата или дървата.

Този факт не само намалява вашите разходи за отопление, но и ви помага да намалите въглеродния отпечатък на вашия дом. Възползвайки се от нашите термопомпи, вие не само спестявате пари, но и правите вашия живот по-екологичен и устойчив.

Насладете на топлината, икономията и екологичната отговорност, която термопомпите Нико Терм носят със себе си. Свържете се с нас днес и научете повече за нашите продукти и услуги.

Метод на отопление Цена на kWh
Електрически уреди 20 ст. / kWh
Газ 16 ст. / kWh
Пелети 15 ст. / kWh
Въглища 13 ст. / kWh
Дърва 10 ст. / kWh
Термопомпи 5 ст. / kWh
Scroll to Top
Този уеб сайт използва бисквитки. Прочетете нашата политика тук: https://niko-therm.com/политика-за-бисквитки/